Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, fél cm-es karikákra vágjuk. Az almát meghámozzuk, szintén kb. fél cm vastagon felszeleteljük. A húst kevés olajon hirtelen elősütjük, sózzuk, borsozzuk. A vékonyan kiolajozott tepsibe lerakjuk a fele burgonyát, megsózzuk, erre jön a fele almaszelet, rá a hússzeletek, majd a másik fél alma, végül a burgonya. tetejét kissé megsózzuk, ráöntjük az olajat, amiben a húst átsütöttük. Lefedjük alufóliával, és közepes fokozaton a sütőben kb. 1-1,5 óráig sütjük. A végén a fóliát levéve ízlés szerint kicsit megpiríthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.