Tisztítsuk meg a lila káposztát, vágjuk ki a torzsáját, majd csíkozzuk fel. Tisztítsuk meg, és vágjuk kockára a vöröshagymát. Mossuk meg az almát, vágjuk négyfelé, magozzuk ki, majd vágjuk kockára, és csöpögtessünk rá citromlevet.
Forrósítsuk fel a wokot, és olvasszunk fel a libazsírt. Pirítsuk meg benne a vöröshagymát, adjuk hozzá a lila káposztát, majd 5 percig pirítsuk azt is.
Öntsük föl a káposztát vörösborral, fűszerezzük sóval, szegfűszeggel, majd lefedve pároljuk 10 perig. Adjuk hozzá az almát, és további 10 percig puhítsuk az egészet. Vegyük ki az ételből a szegfűszeget, és dióval megszórva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.