Elkészítés:
1.) A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a tésztát kettévágjuk. Mindkét lapot lisztezett deszkán kinyújtjuk.
2.) Az első lapot egy kicsi, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
3.) Megtisztítjuk, lehéjazzuk és lereszeljük az almát.
4.) A tésztát megszórjuk mákkal, rácsöpögtetünk néhány kanál lekvárt, majd ráterítjük a kissé kinyomkodott almát. Megszórjuk barna cukorral, fahéjjal és őrölt szegfűszeggel, majd lefedjük a másik tésztalappal.
5.) Előmelegített sütőben, kb. 180 fokon 50-55 perc alatt készre sütjük. Megvárjuk, amíg kihűl, porcukorral megszórjuk, és felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.