Előkészítés: A meggyet megtisztítjuk, kimagozzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát vékony gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: A meggyet az almával, a cukorral a meggylével, az almalével összekeverjük, és felforraljuk. Az étkezési keményítőt elkeverjük 3 evőkanál vízzel, és a leveshez adjuk. Kevergetve felforraljuk, hagyjuk kissé besűrűsödni, és hidegre tesszük. Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 357 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.