Előkészítés: A meggyet megtisztítjuk, kimagozzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát vékony gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: A meggyet az almával, a cukorral a meggylével, az almalével összekeverjük, és felforraljuk. Az étkezési keményítőt elkeverjük 3 evőkanál vízzel, és a leveshez adjuk. Kevergetve felforraljuk, hagyjuk kissé besűrűsödni, és hidegre tesszük. Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 357 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.