Elkészítés: Az édesköményt vékony szeletekre, a répát hosszában keskeny hasábokra gyaluljuk. Az almákat félbevágjuk, az egyik közepéből levágunk 4 vékony szeletet, a többit négyfelé szeljük, és ugyancsak vékony hasábokra gyaluljuk. A csírát leöblítjük és lecsöpögtetjük. A salátát megmossuk. A vöröshagymát apróra kockázzuk.
Az ecetet sóval, borssal ízesítjük, és kisebb adagokban, lassan beledolgozzuk az olívaolajat. Az előkészített hozzávalókat az öntetbe vegyítjük, és a salátát szükség szerint utánízesítjük. A tetejét megszórjuk a vékony forgácsokra gyalult sajttal, végül az almaszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.