Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral kikavarjuk, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a búzadarát. Fél órát pihentetjük, majd belekeverjük a diót és a reszelt almát, és óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot. Vajazott-lisztezett tepsibe simítjuk és kisütjük.
Krém: A tojást, cukrot, kakaót gőz fölött habosra verjük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a habosra kavart vajat. Egy keveset félretesszük, a többivel megtöltjük a tesztat, majd a félretett krémmel bevonjuk, a tetejét megszórjuk reszelt csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.