Előkészítés: A krumplit megmossuk, héjában puhára főzzük, lehűtjük és meghámozzuk. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, és a húsát kockára vágjuk. A sajtot csíkokra vágjuk, az újhagymát pedig vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A burgonyát felszeleteljük, és megöntözzük a forró zöldséglével. Az öntethez az ecetet, a cukrot, a mustárt jól összekeverjük, sóval és őrölt borssal ízesítjük. Ezután belekeverjük az olajat, végül a fokhagymát is az öntethez adjuk. A krumplit az almával, az újhagymával és a sajttal összekeverjük. Az öntetet óvatosan hozzákeverjük. A salátát kis ideig állni hagyjuk, majd pirított napraforgóval díszítjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 369 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.