Előkészítés: A krumplit megmossuk, héjában puhára főzzük, lehűtjük és meghámozzuk. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, és a húsát kockára vágjuk. A sajtot csíkokra vágjuk, az újhagymát pedig vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A burgonyát felszeleteljük, és megöntözzük a forró zöldséglével. Az öntethez az ecetet, a cukrot, a mustárt jól összekeverjük, sóval és őrölt borssal ízesítjük. Ezután belekeverjük az olajat, végül a fokhagymát is az öntethez adjuk. A krumplit az almával, az újhagymával és a sajttal összekeverjük. Az öntetet óvatosan hozzákeverjük. A salátát kis ideig állni hagyjuk, majd pirított napraforgóval díszítjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 369 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.