Elkészítés: Serpenyőben, olívaolajon megpirítom az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a fokhagymát, 2-3 percig együtt pirítom. Rádobom a rukkolát és a friss bazsalikomot, és addig sütöm, amíg sötétzöld színe lesz. Közben apró kockára vágom az almát és a virslit, a gyöngyhagymát és az olívabogyót megfelezem. A felkockázott almát hozzárakom, megvárom, míg megpirul. Jöhet a gyöngyhagyma, az olívabogyó és a virsli, együtt sütöm őket. A végén rakom bele a paradicsomot, majd ízlés szerint fűszerezem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.