Elkészítés: A krémhez a torta készítését megelőző estén vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a cukrot és felforraljuk. Kihűtjük, utána a hűtőbe rakjuk 1 éjszakát pihenni.
A tésztához a csokoládét megolvasztjuk gőz felett, majd hozzáadjuk a vajat, a porcukrot, a tojást, a cukrot és a lisztet. Összedolgozzuk, kivajazott-lisztezett tortaformába öntjük, és 180 fokon megsütjük.
Ha kihűlt a tészta, a tejszínes-csokis krémmel megtöltjük és bevonjuk, ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.