Elkészítés: A cseresznyét kimagozom, kis cukorral meghintem és szűrőbe teszem, hogy le tudjon csöpögni a leve.
Az aludttejet egy tálba öntöm, hozzáteszem az étolajat, a sót, a szódabikarbónát és a lisztet. Szép simára keverem.
Beleöntöm a kizsírozott tepszibe és rászórom a cseresznyét. Utána meghintem a fahéjjal, majd a cukros mákkal, a végén pedig meglocsolom a tejföllel. Sütőbe teszem, és 45-50 percig sütöm, teljes lángon. Ha kész, egy kicsit várni kell, hogy hűljön, úgy könnyebb szeletelni.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.