Elkészítés: Az ananászt meghámozzuk, félbevágjuk, 4-4 hosszanti szeletre-gerezdre vágjuk, torzsáját a zöldjével együtt kivágjuk, félretesszük a díszítéshez. A többit apróra felkockázzuk, mély tálba szórjuk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, 4 szemet félbevágunk és fogvájóval az ananásztorzsába szúrjuk, a többit felaprózzuk és az ananászhoz adjuk. Meglocsoljuk a likőrrel, a rummal és a citromlével, jól behűtjük. Tálaláskor felöntjük az almalével, nagyobb kelyhekbe szedjük, és az ananászbóbitával díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.