Elkészítés: Mérjük meg a tálunk (kb. 2,5 literes) átmérőjét, és ahhoz mérten süssünk 22-24 cm átmérőjű kerek formában 3 tojásos piskótalapot előmelegített 180 fokos sütőben.
Ameddig sül, kikeverünk egy 4 tojásos piskótatésztát is, és sütőpapírral bélelt nagy, lapos tepsiben a piskótalap után megsütjük. A szokásos módon feltekerjük, kihűtjük, majd baracklekvárral megkenjük, és ismét feltekerjük.
A tálat fóliával béleljük, a piskótatekercset kb. 1 cm-es szeletekben a tál aljára és oldalára rendezzük.
Az ananászt lecsepegtetjük, 2 dl befőttlevet félreteszünk, a gyümölcsöt apróra daraboljuk.
A túrót áttörjük, cukorral, vaníliás cukorral ízesítjük, a fele gyümölcslét belekeverjük. A tejszínt a zselatinfixekkel kemény habbá verjük, beleverjük az ananászlé másik felét is, és a túróba forgatjuk.
A túrókrémet 3 felé osztjuk. Egyikbe reszeljük a citrom héját, másikban elkeverjük az aprított gyümölcsöt, harmadikban az áfonyadzsemet.
A háromféle túrós krémet belerétegezzük a piskótával kirakott tálba, és tetejére illesztjük a kerek piskótalapot.
Fóliával letakarva legalább 5-6 órát hideg helyen dermesztjük, majd a formából kínáló tálra borítjuk, a fóliát eltávolítjuk és szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.