Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. Az ananászt lecsepegtetjük.
Elkészítés: Minden hússzeletre 1-1 bacon- és sajtszeletet fektetünk. Az ananász felét szétosztjuk a húson, a többit félretesszük. A húst feltekerjük, és összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, és a tekercseket körös-körül megpirítjuk benne. Aláöntünk 2,5 dl vizet, felforraljuk, és beledobjuk a húsleveskockát. Fedő alatt lassú tűzön kb. 45 percig pároljuk. Kivesszük a tekercseket, és melegen tartjuk. A visszamaradt levet átszűrjük, és vízzel fél literre kiegészítjük. Rászórjuk az ételsűrítőt, és felforraljuk. Belekeverjük a maradék ananászt, és a tejszínnel finomítjuk. Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük. A hústűt eltávolítjuk a húsból. A tekercset a szósszal tálaljuk. Párolt brokkolit és burgonyarösztit kínálhatunk mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 408 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.