Előkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. Az ananászt lecsepegtetjük.
Elkészítés: Minden hússzeletre 1-1 bacon- és sajtszeletet fektetünk. Az ananász felét szétosztjuk a húson, a többit félretesszük. A húst feltekerjük, és összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat, és a tekercseket körös-körül megpirítjuk benne. Aláöntünk 2,5 dl vizet, felforraljuk, és beledobjuk a húsleveskockát. Fedő alatt lassú tűzön kb. 45 percig pároljuk. Kivesszük a tekercseket, és melegen tartjuk. A visszamaradt levet átszűrjük, és vízzel fél literre kiegészítjük. Rászórjuk az ételsűrítőt, és felforraljuk. Belekeverjük a maradék ananászt, és a tejszínnel finomítjuk. Sóval, őrölt fehér borssal fűszerezzük. A hústűt eltávolítjuk a húsból. A tekercset a szósszal tálaljuk. Párolt brokkolit és burgonyarösztit kínálhatunk mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 408 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.