Elkészítés: A csibemellet megmossuk, leszárítjuk, egy kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük kevés mustárral, majd forró olajban megsütjük mindkét oldalán, kb. 5-6 perc alatt. A kész csibemellet betesszük a félbevágott zsemlyébe. A kisült olajon először az egyik oldalán megsütjük az ananászkarikákat, majd megfordítjuk, és a megsült felére tesszük a felszeletelt sajtot, kb. 1 perc múlva kivesszük, és a húsra tesszük a zsemlyébe, salátalevéllel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.