Elkészítés: A csirkemellet felvágom féltenyérnyi darabokra, kiklopfolom és ételízesítővel bedörzsölöm.
A húsokat egy kivajazott hőálló üvegedénybe teszem és megborsozom. A 2 gerezd fokhagymát rányomom, egyenletesen eloszlatva. Az ananászdarabokat rászórom, ráöntök kb. 1,5 dl száraz fehérbort. A tejszínből először csak 1,5 dl-t locsolok szét rajta, majd megszórom a reszelt sajttal. A maradék tejszínt szétlocsolom a sajton, így nem tud hirtelen megégni a sajt.
Előmelegített 170 fokos sütőben készre sütöm kb. 35-40 perc alatt. Rizzsel nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.