Elkészítés: 1. A tojássárgákat a cukrokkal és a margarinnal habosra kevertem, majd a liszttel összegyúrtam. A tésztát 2 részre osztottam. A felébe belegyúrtam a kókuszreszeléket. A két cipót 20 percre a fagyasztóba tettem. Lehet tenni a hűtőbe is, de akkor 1 órára.
2. Egy nagy sütőlemezt sütőpapírral befedtem. A tésztákból dió nagyságú gombócokat formáztam. A sima tésztából formázott gombócokat kristálycukorban meghempergettem, így tettem a sütőpapírra. Mindegyik közepét egy fakanál végével benyomtam. A kókuszosak oldalát tojásfehérjével kentem le.
3. 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütöttem. A kihűlt sütemény mélyedéseibe lekvárt tettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.