Elkészítés: A puha vajat a cukrokkal és a tojással, géppel 10 percig keverem, majd mehet bele a citromhéj, só, liszt és szódabikarbóna is. Sűrű masszát kapok.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Egy tepsit zsírpapírral kibélelek, és 1-2-3 cm-es gömböket kanalazok rá egymástól pár cm távolságra. Vizes kézzel ezeket a halmokat megformázom szépen, majd megszórom ánizsmaggal a tetejét, és kb. 12 percig sütöm szép világosra. Sütés közben növekszik.
Ha kihűlt, zárható dobozba teszem (ha marad belőle). Magában is finom, de lekvárral is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.