Elkészítés: A csirkecombokat megpucoltam, majd a fûszereket a sütõzacskóba szórtam, beledobtam a húsokat és pár szem gombát. Összeráztam, lazán bekötöttem a zacskó száját, és tepsibe rakva, elõmelegített sütõben készre sütöttem. A tésztát sós vízben kifõztem, leszûrtem. A krumplit megpucoltam, egyforma kockákra vágtam, és zsírban, fedõ alatt készre pároltam. Bõven megszórtam aprított petrezselyemmel, és jénai tálba raktam. A hagymát és a gombát apróra vágtam, megpirítottam kevés olajon a hagymát, majd az elõkészített gombát rádobtam, és lesütöttem. Amikor készen lett, belenyomtam a sajtot, megszórtam egy kevés liszttel, és felöntöttem kb. 1/2 l fõzõtejszínnel, megszórtam petrezselyemmel, és a kész étel mellé kínáltam. A tálalás úgy történt, hogy a tányér egyik felére tésztát raktam, másikra petrezselymes krumplit, középre a sült húst, és
meglocsoltam a gombás szósszal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.