Elkészítés: A csirkecombokat megpucoltam, majd a fûszereket a sütõzacskóba szórtam, beledobtam a húsokat és pár szem gombát. Összeráztam, lazán bekötöttem a zacskó száját, és tepsibe rakva, elõmelegített sütõben készre sütöttem. A tésztát sós vízben kifõztem, leszûrtem. A krumplit megpucoltam, egyforma kockákra vágtam, és zsírban, fedõ alatt készre pároltam. Bõven megszórtam aprított petrezselyemmel, és jénai tálba raktam. A hagymát és a gombát apróra vágtam, megpirítottam kevés olajon a hagymát, majd az elõkészített gombát rádobtam, és lesütöttem. Amikor készen lett, belenyomtam a sajtot, megszórtam egy kevés liszttel, és felöntöttem kb. 1/2 l fõzõtejszínnel, megszórtam petrezselyemmel, és a kész étel mellé kínáltam. A tálalás úgy történt, hogy a tányér egyik felére tésztát raktam, másikra petrezselymes krumplit, középre a sült húst, és
meglocsoltam a gombás szósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.