Az aszalt szilvát meleg vízben megmossuk, majd vízben megfőzzük. Leszűrjük, kimagozzuk, felöntjük a vörösborral. Cukrot adunk hozzá, felforraljuk és puhára főzzük. Leszűrjük, éles késsel kisebb darabokra vágjuk, majd őrölt fehérborssal és felaprított petrezselyemmel összekeverjük. A pulykamellszeleteket kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk.. A szilvapépet a ússzeletek egyik felére kenjük, összetekercseljük és zsineggel összekötözzük. A tekercseket egyenként kivajazott alufóliára fektetjük és lazán becsomagoljuk. Tepsibe vagy tűzálló tálba fektetjük és forró sütőben pirosra sütjük. Burgonyapürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.