Elkészítés: A csirkemellről eltávolítjuk a bőrt és kifilézzük. A 4 melldarabot késsel felszúrjuk hosszában, és a nyílást megtöltjük aszalt szilvával, a végét pedig összetűzzük fogpiszkálóval vagy hústűvel.
A hússzeleteket sózzuk és borsozzuk. Ezután megforgatjuk lisztben, majd tojásban, végül dióval kevert zsemlemorzsában. Egy kicsit rá is nyomkodhatjuk.
Forró olajban, közepes lángon aranybarnára sütjük. Kiemelve az olajból célszerű lecsepegtetni
és azonnal tálalni.
Szerecsendióval megbolondított burgonyapürét javaslok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.