Elkészítés: A kifilézett csirkemellekből 8 vékony szelet húst alakítok ki. Kicsit kiklopfolom, és besózom őket. Ha lehet, már előző este beáztatom az aszalt szilvát a vörösborba, hogy jól magába szívja. (Ha nincs erre mód, akkor 2-3 percre a mikróba teszem a beáztatott szilvát, ez is segít, hogy gyorsabban puhuljon.)
A csirkemellszeletekre 1-1 szelet sonkát, majd egyik felükre 1-1 szelet sajtot és 2-2 szem aszalt szilvát teszek, a másik felüket pedig ráhajtom. A kapott batyukat baconcsíkokkal körbetekerem, majd egyenként alufóliába csomagolom, és tűzálló tálban egymás mellé fektetve előmelegített sütőbe teszem kb. 30 percre. Ekkor óvatosan kicsomagolom őket, és a keletkezett szaftot alájuk öntve még kb. 10 percre visszatolom a sütőbe, hogy a szalonnacsíkok szépen megpiruljanak.
Sült krumplival és rizzsel is finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.