Elkészítés: A sonkát, a paprikát, a csemege uborkát és a főtt tojást apró kockákra vágjuk. Elkészítjük a tartármártást. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, hozzáadjuk az étkezési zselatint, simára keverjük. Az apróra vágott hozzávalókat összekeverjük a tartármártással, hozzáadjuk a leveskockás-aszpikos levet. Alaposan összekeverjük. Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal úgy, hogy a széle minden irányban túllógjon, belesimítjuk a masszát a formába, a tetejére visszahajtjuk a fóliát. 1 éjszakát hűtőben pihentetjük. Másnap kiborítjuk a formából, díszítjük, szeletelve tálaljuk. Jó étvágyat kívánok! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.