Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, leforrázzuk és lecsepegtetjük. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. A paradicsomot meghámozzuk, és a paprikával együtt apróra vágjuk, ezt hozzáadjuk a hagymához az őrölt borssal, az őrölt pirospaprikával és a lecsepegtetett gombával, majd ételízesítővel meghintjük. Jól összekeverjük, majd felengedjük egy kevés vízzel. Amíg a gombánk megfő, addig a lisztet a tejjel és a két tejföllel simára keverjük. Ha megfőtt a gomba, behabarjuk, és további tíz percig főzzük. Nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.