Elkészítés: A lisztet, a zsírt, 10 dkg porcukrot, a tojást, a szalalkálit és a kakaót kevés tejjel összegyúrjuk. 25x35-ös tepsi hátán 2 lapot sütünk belőle 180 fokon, kb. 7 perc alatt.
A krémhez 3 dl tejet a grízes liszttel és a vaníliás cukorral sűrű péppé főzzük, kihűtjük. A margarint 20 dkg porcukorral jól kikeverjük. A 2 krémet összedolgozzuk.
Az egyik lapot megkenjük a krém felével, erre sorba rakosgatjuk a rumos tejbe áztatott babapiskótát /vigyázzunk, a piskóta ne nagyon ázzon el!/, elegyengetjük rajta a maradék krémet, majd befedjük a második lappal.
A mázhoz felolvasztjuk a csokoládét, amibe belekeverjük az étolajat, majd bevonjuk a sütemény tetejét. Pár órát hagyjuk állni, hogy megpuhuljon a süteményünk, utána hűtőben tárolható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.