Elkészítés: A marhahúst és a füstölt lapockát felkockázzuk, a hagymákat és a paradicsomot, paprikát szintén. Zsiradékon pörköltet készítünk belőlük, ízesítjük sóval, fűszerpaprikákkal, köménnyel, zöldpaprikával és paradicsommal. Kb. 2 órán át főzzük, majd hozzáadjuk a babot, a zöldségeket, a karikára vágott kolbászt, a babérlevelet, a tárkonyt, a borsikafüvet és egy kevés cukrot, felöntjük vízzel, és további 1 órát főzzük. Ízesítjük még egy kis ecettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.