Elkészítés: A tésztát kifőzöm. (3 részletben fogom felhasználni.) Amíg fő, a túrót összekeverem háromnegyed pohár tejföllel, a tojássárgával, vaníliás cukorral, cukorral. Egy kis tepsit kikenek olajjal, zsemlemorzsával meghintem, majd a tészta egy részét beleöntöm. Erre simítom a túrót, majd rá megint egy rész tészta jön. Ezt megkenem lekvárral, megszórom dióval bőven, majd rá az utolsó adag
tészta kerül. A maradék tejfölt a tetejére simítom, és 200 fokos sütőben
sütöm, míg a teteje kicsit barnulni nem kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.