Elkészítés: A szűzeket úgy 4 centi vastag szeletekre vágom, és fokhagymás tejbe fektetem 1 órára (több lehet, kevesebb nem). Míg emígyen áznak a húsok, elkészül a mártás. Ehhez a gombát szeletekre vágom és a vajon-olajon megfonnyasztott hagymára dobom. Sózom, borsozom, majd - ha levét elfőtte - hozzáaprítom a petrezselymet, felöntöm a tejszínnel, ráteszem a borsot és jól összerottyantom. A húsokat kihalászom a tejből, leitatom róla a nedvességet és alaposan bedörzsölöm a fűszerkeverékkel. Mindegyiket körbetekerem 1-1 szelet baconnel, megtűzöm fogpiszkálóval és forró zsíron mindkét felületét megkapatom. Ezután felöntöm kevés vízzel (lehet borral is) és készre párolom, majd zsírjára sütöm. Tálaláskor a mártással áthúzom, maradék borssal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.