Elkészítés: A filénket feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, a baconbe göngyöljük. Keresünk egy jóképű tepsit, a vajat belemorzsoljuk, belekarikázzuk a tisztított burgonyát, gyengédem meghintjük a sóval, és ráfektetjük a bebagyulált csirkemellfiléket. Meghintjük egy kis borssal, és 180 fokon bő 3/4 óra alatt készre sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a mártogatóst. A tejfölt kedvenc keverőtálunkba öntjük, sózzuk, borsozzuk, a finomra vágott snidlinggel és a zúzott fokhagymával fűszerezzük.
Tálaláskor a húst a velesült burgonyával együtt tányérra halmozzuk, a mártogatóst mártásos csészében kínáljuk mellé. Ne feledkezzünk meg egy szép soproni cuvée-ről sem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.