Elkészítés: A filénket feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, a baconbe göngyöljük. Keresünk egy jóképű tepsit, a vajat belemorzsoljuk, belekarikázzuk a tisztított burgonyát, gyengédem meghintjük a sóval, és ráfektetjük a bebagyulált csirkemellfiléket. Meghintjük egy kis borssal, és 180 fokon bő 3/4 óra alatt készre sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a mártogatóst. A tejfölt kedvenc keverőtálunkba öntjük, sózzuk, borsozzuk, a finomra vágott snidlinggel és a zúzott fokhagymával fűszerezzük.
Tálaláskor a húst a velesült burgonyával együtt tányérra halmozzuk, a mártogatóst mártásos csészében kínáljuk mellé. Ne feledkezzünk meg egy szép soproni cuvée-ről sem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.