Elkészítés: A sajt felét kis kockára vágom, a többit lereszelem.
A hagymákat aprítom, olajon megdinsztelem, hozzáadom a karikára vágott chilit és a darált húst. Fehéredésig sütöm állandó kavarás mellett. Átteszem egy keverőtálba, ráütök 1 tojást, beleteszem a sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, fűszerezem, összekeverem.
A paprikáknak levágom a sapkáját, a magházat eltávolítom. A paradicsomoknak levágom a tetejét, a belsejét kivágom, a masszához adom, újból összekeverem. A masszát beletöltöm a paprikákba és a paradicsomokba, betekerem 1-1 szelet baconbe, s belehelyezem egy olajos serpenyőbe, meglocsolom olajjal.
Letakarom alufóliával, s berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 30 perc után leveszem a fóliát, szórok rájuk reszelt sajtot, s tovább sütöm, majd átteszem grill fokozatra 200 C fokra, a végén megemelem 220 C fokra, míg szépen megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.