Elkészítés: A gombák szárait kivesszük. A gombaszárakat, a szalonnát és a sonkát kis kockákra, a hagymát apróra vágjuk. A sajtokat lereszeljük.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk, borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét. Még forrón belekeverjük a sajtokat. Hagyjuk hűlni.
A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1 szelet baconbe tekerjük úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket. A gombafejeket duplán bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa/, és bő olajban kisütjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.