Elkészítés: A csirkecombokat jól megmosom, a forgónál kettévágom, és leszárítom. Megsózva, lisztben megforgatva, forró zsiradékban minden oldalukat pirosra sütöm.
Ezután a leveskockát fél liter vízben felfőzöm, és apránként a hús alá öntve (4 dl), körülbelül fél óráig párolom a combokat.
Közben elkészítem a fokhagymamártást. 3 evőkanál lisztből kevés olajon világos rántást készítek, felengedem bő 1 deci levével. Tört fokhagymával, sóval, borssal fűszerezem, elkeverem benne a tejfölt és összeforralom.
Közben a csirkecombokat zsírjára sütöm, majd tűzálló tálra sorba lerakom. Leöntöm a fokhagymás mártással, és néhány percre forró sütőbe tolom.
Tálaláskor vágott petrezselyemzölddel szórom meg, és párolt currys rizzsel körítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.