Elkészítés: A csülköket megmosom, majd enyhén fűszerezem: sózom, borsozom, illetve a grillfűszerrel átkenegetem . Az így előkezelt csülköket tűzálló cseréptepsibe helyezem és aláöntöm a sört. Ezután letakarom alufóliával, és 200 fokos előmelegített sütőben mintegy 1,5 óráig párolom. Kiveszem a tepsit a sütőből, eltávolítom róla a fóliát, majd jó erősen beszórom a grillfűszerrel. Ezután további fél órára visszateszem a sütőbe 180 fokon, fólia nélkül, majd kiveszem, csontig megszurkálom, hogy jobban átsüljön. Ezután visszarakom a sütőbe további 1 órára. Az idő letelte után kb. 15-20 percig grillezem, miközben 3-4 percenként meglocsolgatom a csülköket a tepsi aljában rotyogó sörrel. Ezután kiveszem, és egyben tálalom. A magam részéről kenyérrel szoktam fogyasztani, de bármilyen körettel, salátával finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.