A kacsamell bőrét kockásan bevagdossuk. A húst sózzuk, borsozzuk és a bőrös résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyú káposztát összekeverjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával. Borókabogyóval és borsikafűvel fűszerezzük. A káposztát a kacsamell köré rakjuk, tetejét beborítjuk a füstöltszalonna-szeletekkel. A tepsit alufóliával befedjük és forró sütőbe toljuk. A kisülő pecsenyelével gyakran öntözgetjük. Puhára pároljuk, majd a fóliát levéve, a húst megpirítjuk. Burgonyagombócot vagy főtt burgonyát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.