Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Leszűrjük, kissé kihűtjük, meghámozzuk, majd amikor teljesen kihűlt, fél centi vastag karikákra szeljük.
A sonkát apró kockákra vágjuk. A tejfölt a tojásokkal simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd a burgonyát és a sonkát lazán beleforgatjuk.
Egy peremes tűzálló tálat a vajjal kikenünk, a zsemlemorzsával megszórjuk, majd a burgonyás masszát belesimítjuk, a reszelt sajttal betakarjuk, és előmelegített sütőben, 180°C-on (légkeveréses sütőben 165°C) 35 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.