Elkészítés: A húst kb. 3x3 centisre daraboljuk, fűszerezzük, ráöntjük a bort, félretesszük.
Egy közepes méretű tepsit tejföllel kikenünk, beletesszük az első réteg krumplit, rá elszórva a húst, a hagymakarikát és a tejfölt. Majd megint jön a krumpli, a hús stb, így rétegezzük, amíg tart az alapanyag. A tetejére krumpli kerüljön.
A fűszeres-boros levet ráöntjük, baconnel befedjük. Alufóliával betakarjuk, kb. 150 fokon sütjük. Amikor minden puha, levesszük a fóliát, ropogósra sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.