Elkészítés: A húst kb. 3x3 centisre daraboljuk, fűszerezzük, ráöntjük a bort, félretesszük.
Egy közepes méretű tepsit tejföllel kikenünk, beletesszük az első réteg krumplit, rá elszórva a húst, a hagymakarikát és a tejfölt. Majd megint jön a krumpli, a hús stb, így rétegezzük, amíg tart az alapanyag. A tetejére krumpli kerüljön.
A fűszeres-boros levet ráöntjük, baconnel befedjük. Alufóliával betakarjuk, kb. 150 fokon sütjük. Amikor minden puha, levesszük a fóliát, ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.