Elkészítés: Elkészítjük a tölteléket a dió, cukor és mazsola keverékéből. Egy nagy, de nem mély tepsit kibélelünk 3 tésztalappal, ezt megszórjuk a töltelék egy részével, erre ráteszünk 2 réteslapot, ezt is megszórjuk a töltelékkel, és ezt addig folytatjuk, míg a töltelek elfogy. A felső réteslapot éles késsel kockára szeleteljük, majd a kockákat átlósan is elvágjuk, hogy háromszögeket kapjunk. A rétest locsoljuk meg az olajjal, és süssük addig, míg piros lesz. Megfőzzük a szirupot,(cukor, víz, citrom keveréke), a meleg baklavát leöntjuk a sziruppal amikor kihűlt, és hagyjuk, hogy a rétes beszívja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.