Elkészítés: Elkészítjük a tölteléket a dió, cukor és mazsola keverékéből. Egy nagy, de nem mély tepsit kibélelünk 3 tésztalappal, ezt megszórjuk a töltelék egy részével, erre ráteszünk 2 réteslapot, ezt is megszórjuk a töltelékkel, és ezt addig folytatjuk, míg a töltelek elfogy. A felső réteslapot éles késsel kockára szeleteljük, majd a kockákat átlósan is elvágjuk, hogy háromszögeket kapjunk. A rétest locsoljuk meg az olajjal, és süssük addig, míg piros lesz. Megfőzzük a szirupot,(cukor, víz, citrom keveréke), a meleg baklavát leöntjuk a sziruppal amikor kihűlt, és hagyjuk, hogy a rétes beszívja.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.