Elkészítés: A fácánmelleket kicsontozzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd besózzuk és szalonnával betekerjük. Lisztben megforgatjuk a húsokat, és olajban kisütjük.
A húst kiszedjük, melegen tartjuk, a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a szeletelt gombát, a paprikát és a paradicsomot.
Visszahelyezzük a húsokat, ráöntjük a húslevest, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzákeverjük a tejfölt, jól összeforraljuk.
Galuskával tálaljuk a bakonyi fácánmellet.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.