Elkészítés: Az almát negyedekbe vágjuk, magházát kiszedjük, majd vékonyan felszeleteljük (nem kell meghámozni!!!). A mandarint megpucoljuk és gerezdekre szedjük. A banán haját lehúzzuk, agyümölcsöt felkarikázzuk.
Egy serpenyőbe beleöntjük a balzsamecetet, hozzáadjuk a barnacukrot és a vanília-aromát. Kevergetve forráspontig melegítjük. Ekkor beletesszük az almaszeleteket, jól összeforgatjuk, és 3-4 percig pároljuk (én fedővel félig lefedve pároltam). Ezután hozzáadjuk a mandarint, óvatosan összeforgatjuk, és szintén pár percig pároljuk (ekkor már nem tettem rá fedőt). Végül hozzáadjuk a felkarikázott banánt, óvatosan megint összeforgatjuk, és 1-2 percig még pároljuk.
Ezalatt az idő alatt a balzsamecetes cukor szépen besűrűsödik, megkaramellizálódik.
Közben a mascarponét simára keverjük a vaníliás cukorral.
Tálaláskor tányérra tesszük a még meleg gyümölcsöket, majd a tetejére helyezzük a mascarponét. A melegtől a mascarpone szépen elkezd a gyümölcsökre olvadni, és ettől nagyon finom lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.