Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. A csokoládét a vajjal gőz felett olvasszuk fel. Tegyük félre, hogy langyosra hűljön. A tojásokat válasszuk szét, a sárgájához adjuk hozzá 15 dkg cukrot, és keverjük habosra. A fehérjéből kemény habot verünk. Adjuk a cukros tojássárgájához az olvasztott csokoládét, és keverjünk egyneművé. Ha ez megvan, adjuk hozzá a lisztet, a kakaóport és a sütőport, és dolgozzuk össze. Forgassuk bele a tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett tortaformában (26cm) tűpróbáig (kb. 35 perc) süssük.
Ha kész, langyosra hűtjük, majd félbevágjuk, megkenjük Nutellával, és vékonyan 2 banánt rászeletelünk. Rátesszük a tortalap másik felét. Elkészítjük a pudingport a maradék cukorral és a maradék csokoládét is a pudingba törjük. A maradék három banánt rászeljük a torta tetejére, majd megkenjük a csokis pudinggal (oldalát is), és megszorjuk a kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.