Elkészítés: A tésztához válasszuk szét a tojásokat, és keverjük krémesre a sárgáját 8 dkg cukorral. Forgassuk bele a fehérjékből meg a többi cukorból vert kemény habot, és adjuk hozzá a kakaóporral elvegyített lisztet. Töltsük a masszát kikent, lisztezett tepsibe, és süssük 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig. A sütőből kivéve pihentessük pár percig, majd óvatosan borítsuk ki a tepsiből.
A töltelékhez öntsük kis lábasba a tejszínt. Keverjük bele a cukrot meg a kakaóport, és főzzük 2 percig. Hűtsük ki, és éjszakára tegyük hűtőbe. Másnap verjük fel keményre a hideg tejszínes masszát. Rakjuk ki a tésztalapot a hosszában félbevágott banánokkal, és simítsuk rájuk a habot.
Faragjunk forgácsokra 2 dkg tortabevonót. A maradékot olvasszuk fel gőz fölött, és kenjük a habra. Szórjuk meg csokiforgácsokkal, és a hűtőben hagyjuk megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.