Elkészítés: A pudingporokból 5-5 dkg cukor hozzáadásával és az utasításnak megfelelően külön-külön elkészítjük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. A puncsos pudingot a rummal ízesítjük.
A vajat habosra keverjük a maradék - 20 dkg - cukorral, majd 3 részre osztjuk. Mindegyik pudinghoz adunk 1-1 rész vajas krémet és simára keverjük.
A piskótatekercset kiterítjük, majd hosszában felváltva, csíkokban megkenjük a krémekkel. A banánokat meghámozzuk, meglocsoljuk citromlével, 1 darabot felkarikázunk, a többi banánt az olvasztott csokiban megforgatjuk, a piskóta szélére fektetjük, majd a piskótát feltekerjük, a megmaradó krémmel bekenjük, és banánkarikákkal, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.