Előkészítés: A pudingporból és 5 dl tejből, a csomagoláson olvasható utasítás szerint sűrű pudingot főzünk, tetejét meghintjük 1 evőkanál porcukorral, hogy meg ne bőrösödjön, és hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: A vajat/margarint habosra keverjük a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat, majd kanalanként a kihűlt pudingot. Nyolc evőkanálnyi krémet csillagcsőrös habzsákba teszünk. A banánokat meghámozzuk, pépesre törjük, meghintjük a citromlével, és belekeverjük a krémbe. A maradék 2 dl tejet elkeverjük a rummal, gyors mozdulatokkal, egyenként beleforgatjuk a babapiskóták 1/3-át, és 24-26 cm átmérőjű korongot rakunk ki belőlük. Megkenjük a krém 1/3-val, majd az előző sorra merőlegesen ismét rumos tejbe forgatott babapiskóta és 1/3 rész krém, aztán arra ismét merőlegesen rumos tejbe forgatott babapiskóta és a maradék krém kerül. Bejelöljük a szeletek helyét, a torta közepére és a szeletek peremére 1-1 krémrózsát nyomunk a habzsákból, és legalább 6 órára hidegre tesszük (még jobb, ha előző nap készítjük el). Tálaláskor meghámozzuk, felszeleteljük, és elnegyedeljük a kivit. A pisztáciát durvára, a cukrozott cseresznyét csíkokra vágjuk. A krémrózsákat a kivi szeletkékkel, a középső rózsát a cseresznyecsíkokkal díszítjük, a torta tetejét pedig megszórjuk a pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.