Előkészítés: A húst 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük. Összekeverjük az olajat, a mézet, sóval, borssal ízesítjük, és beletesszük a hússzeleteket. Legalább 1 órát állni hagyjuk.
Elkészítés: A banánt hosszában és keresztben kettévágjuk, majd megcsepegtetjük a citromlével. Az alufóliából 15 x 15 cm-es darabokat vágunk. Megkenjük vajjal, és rátesszük a banándarabokat. A sajtot 8 szeletre vágjuk, a banánokra fektetjük, és megszórjuk a dióval. A húst grillsütőbe tesszük, és mindkét oldalán átsütjük. A banánt is a grillsütőbe tesszük, és hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon. A sajtos banánt a húsra tesszük, és még 2-3 percre visszatesszük a grillsütőbe.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 511 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.