Elkészítés: A tésztához a vajat a liszttel elmorzsolom, a porcukor, az őrölt dió és a kakaópor hozzáadása után a tojással összedolgozom. Kikenem a formákat margarinnal, liszttel behintem, majd a barackmag formákba nyomkodom a tésztát és kisütöm. (Egy kicsit kilóghat a mélyedésből, úgy könnyebb kiszedni!) Ha kész, óvatosan kiveszem a formából, hogy ne törjön össze.
A töltelékhez a lisztet kevés tejjel és a tojássárgákkal simára keverem, a többi tejbe beleteszem a cukrot, és kevergetve feloldom, majd hozzáadom a lisztes tejet, és sűrűre főzöm (állandó keveréssel). A tűzről levéve hozzáadom a margarint és a vaníliás cukrot. (Robotgéppel simára lehet keverni, ha nem csomómentes.) A krémet hagyom kihűlni, majd 2 fél barackmagot összeragasztok vele. Porcukorral meghintem. (Másnapra a tölteléktől puhább lesz a tészta.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.