Elkészítés: A babapiskótát jól összemorzsoljuk, hozzákeverjük a darált mogyorót, majd az olvasztott margarinnal összegyúrjuk (ha nem áll össze, pici tejet önthetünk hozzá). Egy tortaformát jól kikenünk margarinnal, és belelapogatjuk a masszát. Előmelegített sütőben, közepes lángon 10 percig sütjük. Közben elkészítjük a tésztát. A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a mézes fűszerkeveréket és a sütőporral elkevert lisztet, majd állandó keverés mellett a tejet is. A megsült piskótára öntjük ezt a híg masszát, és a tetejét felezett barackkal kirakjuk. Ezután mehet vissza a sütőbe, ahol kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.