Elkészítés: A tésztához a lisztet összekeverjük a szárított élesztővel, aztán a tészta többi hozzávalóját is apránként hozzáadjuk. Addig gyúrjuk, amíg a tészta sima, fényes felületű lesz, és könnyen elválik az edény falától. A tálat letakarjuk, meleg helyre tesszük, és duplájára kelesztjük a tésztát.
Időközben elkészítjük a pudingot: a tejjel és 4 evőkanál cukorral megfőzzük, ha már langyosabb, akkor jól elkeverjük benne a margarint is.
A mákot összekeverjük a porcukorral. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, egy csipet sót hozzáadunk, majd összekeverjük a mákkal.
A barackot leszűrjük,lecsepegtetjük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát kinyújtjuk (sütőpapír nagyságúra), majd a tepsibe fektetjük. A háromféle tölteléket a tetején elosztjuk. Előmelegített sütőben (200-220 fokon) 20-25 perc alatt megsütjük. Ízlés szerint porcukorral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.