A tejszínt a cukorral felforraljuk, majd kis lángon 15 percig főzzük. A zselatinlapokat egy kevés hideg vízbe áztatjuk. A tejszínt 5 percig hűlni hagyjuk. A zselatinlapokat kinyomkodjuk, feloldjuk a még meleg tejszínben.
4 kisebb tálkát kiöblítünk hideg vízzel. Szétosztjuk a tálkákba a zselatinos tejszínt, majd hagyjuk kihűlni. Ezután tegyük a tálkákat a hűtőbe, hogy a tejszínkrém megdermedjen.
A barackokat lecsepegtetjük, és bevágjuk legyezőalakban. A megdermedt tejszínkrémet kifordítjuk a tányérokra, majd elrendezzük rajtuk a felezett barackokat. Friss rozmaringgal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.