Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját a cukor felével és az olvasztott vajjal habosra keverjük, a fehérjét a maradék cukorral és vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A habot hozzáadjuk a tojássárgájához, hozzászitáljuk a lisztet, és óvatosan elkeverjük. Kivajazott formába tesszük, és 170 fokon 20-25 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük).
A tejszínes rizshez az alapanyagokból tejberizst főzünk. A tejszínt a zselatinnal kemény habbá verjük, és ha rizs kihűlt, hozzákeverjük. Az elkészült krémet a piskótára öntjük, és kb. 1-1,5 órára a hűtőbe rakjuk.
Ha kihűlt, kirakjuk a barackkal, végül ráöntjük a tortazselét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.