Elkészítés: A sertéscombot kb. 3 cm-es darabokra kockázzuk.
Meghintjük és összekeverjük sóval, borssal, köménnyel és bazsalikommal. A hűtőbe tesszük összeérni, akár egy éjszakára is.
Másnap olajban elősütjük addig, amíg jól át nem sül, meg nem pirul, kb. 15-20 perc.
A tejfölt, a tejet és a mustárt összekeverjük, és egy tepsiben a húskockákra öntjük. Az apróra vágott fokhagymát rászórjuk. A paradicsomot, a hagymát és a paprikát kevés olajon megsütjük, éppen csak megrottyantva. Ha kész, akkor a húsra terítjük, és befedjük alufóliával.
A sütőben kb. 1 órán keresztül sütjük (kb. 190 fokon), ha már a hús megpuhult, akkor rászórjuk a sajtot, és még addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul. Ha elfőné a levét, akkor egy kis tejet vagy vizet öntünk még alá.
Köretnek főtt, pirított krumplit adtam hozzá. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.