Elkészítés: Először elkészítem a keveréket, amivel a bordaszeleteket fogom bemasszírozni. A lehető legapróbb kockákra vágom a paprikát és a hagymákat. Megszórom sóval meg a fűszerekkel, meglocsolom a borecettel és az olajjal, majd az egészet jól elkeverem a ketchuppal. Ezzel a keverékkel jól bedörzsölöm a hússzeleteket, és egyenként alufóliába csomagolom.
Ha jó vastag a faszénparázs, ráteszem a csomagokat a rácsra, és 3-4 forgatásig puhítom a húsokat a pácban. Majd kiveszem a fóliából, és szép pirosra sütöm őket.
Szinte bármi illik hozzá, a friss saláta, a párolt zöldség vagy a rizs egyaránt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.